ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 3 ημ.

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 3 ημ.

17 – 19 Φεβρουαρίου ‘16

 1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεσή σας για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 2η μέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.olympiakos

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρωινή ξενάγηση στην αριστοκρατική πόλη, έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου θα δούμε την πανέμορφη πλατεία Γκραντ Πλας με το εντυπωσιακό Δημαρχείο, το Μουσείο της Πόλης και τα φλαμανδικά αναγεννησιακά κτήρια, αλλά και το αγαλματίδιο Μανεκέν Πις –το σύμβολο της πόλης – ,το Βασιλικό Παλάτι, το Βελγικό Κοινοβούλιο, τον γοτθικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μιχαήλ και της Αγίας Γουδούλης, τα κτήρια της Ε.Ε., την Αψίδα του Θριάμβου στο πάρκο Σενκαντενέρ και το Ατόμιουμ – σήμα κατατεθέν των Βρυξελλών. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο γήπεδο για την παρακολούθηση του αγώνα  AΝΤΕΡΛΕΧ  – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ . Μετά το τέλος των αγώνων επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα  : ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΜΠΡΥΖ – ΑΘΗΝΑ .   

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τη μεσαιωνική πόλη Μπρυζ, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας της Δυτικής Φλάνδρας, μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης, το πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το παλαιότερο νοσοκομείο στην Ευρώπη του Αγίου Ιωάννη, τον Ναό της Παναγίας, την πολύ φωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το Μέγαρο των Αρχόντων, τους Κήπους του Αρεντς, το Κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο Χρηματιστήριο στον κόσμο και το ιστορικό κέντρο, ένα μοναδικό στολίδι της πόλης. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και πτήση επιστροφής. ‘Άφιξη στην Αθήνα αργά το βράδυ.
Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο    285  €

Διαφορά  μονόκλινου           95   €

Φόροι αεροδρομίων             170   €

 Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης  Αθήνα – Βρυξέλλες  – Αθήνα με την Alitalia .
  • Μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διαμονή σε επιλεγμένο  ξενοδοχείο.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.