ΣΚΥΡΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΣΚΥΡΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ-3ΗΜΕΡΕΣ

Αναχώρηση 12/3.

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ – ΣΚΥΡΟΣ: Αναχώρηση στις 6.15 π.μ. το πρωί για την παραλία Κύμης με ενδιάμεση στάση, επιβίβαση στο φερυ-μπότ και απόπλους (11.00 π.μ.) για τα Λινάρια, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Skiros Palace. Χρόνος ελεύθερος, ξεκούραση, μετάβαση στη ΧΩΡΑ, για περιπάτους στην εορταστική αποκριάτικη ατμόσφαιρα της πόλης, επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΣΚΥΡΟΣ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς, τον οικισμό Μαγαζιά που βρίσκεται κάτω από την Χώρα, την παλιά χώρα της Σκύρου, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός λόφου, στη σκιά ενός Μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Παραμονή στην ΧΩΡΑ μέχρι το απόγευμα που ολοκληρώνονται τα δρώμενα και οι εκδηλώσεις της αποκριάς που οργανώνει κάθε χρόνο ο τοπικός Δήμος, με ξεχωριστό χρώμα και πολύ κέφι, με τα Διονυσιακά έθιμα του Γέρου, της Κορέλας και του Φράγκου, αλλά και της «Τράτας» με τις αυτοσχέδιες υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις και απαγγελίες σατυρικών στίχων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διασκέδαση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διανυκτέρευση.ΣΚΥΡΟΣ 3

3Η ΗΜΕΡΑ, ΣΚΥΡΟΣ – ΑΘΗΝΑ: Πρωινό και ολοκληρώνουμε τη γνωριμία μας με την ΧΩΡΑ, γιορτάζοντας τα κούλουμα, στην κεντρική πλατεία με παραδοσιακές φορεσιές, νηστίσιμους μεζέδες, παραδοσιακές σπεσιαλιτέ του νησιού και υπαίθριο γλέντι. Αμέσως μετά αναχώρηση για το λιμάνι Λινάρια, επιβίβαση στο F/B και αναχώρηση (15:00 μ.μ.) για το λιμάνι της Κύμης. ‘Αφιξη και συνεχίζουμε για την πόλη της Χαλκίδας, όπου θα έχουμε μικρή στάση, πριν καταλήξουμε στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Παιδιά (έως 12 ετών) σε τρίκλινο Μονόκλινο
165€ 140€ 205€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Skiros Palace 4*.
  • 2 πρωινά.
  • 2 δείπνα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΜΗ – ΣΚΥΡΟ και αντίστροφα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.