ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ/ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ -ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ-ΕΛΑΤΗ- ΠΕΡΤΟΥΛΙ

 ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/03/2016

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ -ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ-ΕΛΑΤΗ- ΠΕΡΤΟΥΛΙ

 

 meteora plastira-limni-1

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ – ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, φθάνουμε στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ (ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ) για γεύμα προαιρετικά. Η όμορφη καταπράσινη διαδρομή μας συνεχίζεται με το γύρο της λίμνης, που βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μέτρων, έχει έκταση περίπου 25.000 στρεμμάτων, μήκος 14 χλμ., πλάτος 4 χλμ. και βάθος περίπου 65 μέτρα, ενώ το φράγμα, όπου θα έχουμε και μικρή στάση, έχει μήκος 220 μ. και ύψος 83 μ. Με μία ακόμη στάση στα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, ολοκληρώνεται μία ξεχωριστή διαδρομή, που μας οδηγεί στο βόρειο τμήμα της λίμνης και από εκεί μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, θα τακτοποιηθούμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.Χρόνος ελεύθερος ,διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στα ορεινά χωριά των Τρικάλων, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ με το γνωστό ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο .Γεύμα προαιρετικά στην ΕΛΑΤΗ ,που θυμίζει ελβετικό τοπίο, αφού είναι χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα σε υψόμετρο 920 μέτρων στο όρος Κόζιακας. Το απόγευμα θα έχουμε στάση στην πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, για τον απογευματινό καφέ και περιπάτους γνωριμίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο με διασκέδαση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.λιμνη πλαστηρα

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα ανηφορίσουμε στους ιερούς βράχους των ΜΕΤΕΩΡΩΝ για να επισκεφθούμε τις Ιερές Μονές ΒΑΡΛΑΑΜ, ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΥ και ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Αμέσως μετά θα αναχωρήσουμε για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ προαιρετικά, άφιξη νωρίς το βράδυ.

 

                 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ3* ή 4* ΔΙΚΛΙΝΟ110€ ΤΡΙΚΛΙΝΟ100€ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ140€

  

           ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή – 2 διανυκτερεύσεις – σε ξενοδοχείο 3* ή 4* (Ανάλογα την διαθεσιμότητα) στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.
  • 2 πρωινά.
  • 1 δείπνο.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.